Een unieke dienst: flexibel en eenvoudig afrekenen van opleidingen

Update oktober 2013: Update Competence Credits in cijfers 2013.

1miljoen Eén (1) miljoen euro's in opleidingen afgerekend. Voor meer dan 10.000 gebruikers. Administratie wordt nu gevoerd voor meer dan 25.000 gebruikers en 7 portalen.

 

Update september 2013: Innovaties van Competence Credits versie 4.

Competence Credits blijft innoveren! De nieuwe innovaties geeft onze klanten mogelijkheden de complete financiële administratie online te voeren. Budgetten, op rekening verkopen, vouchers, facturatie, direct betalen: alles online, in één overzicht en volledig te integreren in uw financiële systemen.

Update augustus 2013: Erasmus MC kiest voor Competence Credits.

Erasmus MC heeft voor haar leerplatform Eduplaza gekozen voor Competence Credits voor het afrekenen van haar opleidingen. Hierdoor kunnen meer dan 19.000 medewerkers, maar ook klanten van Eduplaza direct opleidingen afrekenen via Competence Credits.

Update juli 2013: Competence Credits verder als zelfstandige organisatie.

Competence Credits is ontstaan vanuit een innovatietraject binnen The Competence Group. Het succes van Competence Credits maakt het noodzakelijk dat Competence Credits zich zelfstandig kan richten op nieuwe innovaties.

Update maart 2013: Subsidie toegekend aan Competence Credits en Instant Learning.

Onderzoek richt zich op toepassing van model cloud commerce learning binnen organisaties. Focus op vastlegging en vooral analyse van de ontwikkelresultaten, kosten en opbrengsten binnen dit model. Meer info? Neem even contact op? subsidie

Update februari 2013: Introductie Instant Learning

Instant Learning staat voor:

  1. zelf e-learning ontwikkelen, importeren en beheren (Do-It-Yourself)
  2. verkopen via uw eigen portaal (e-commerce)
  3. direct e-learning aanbieden & volgen
  4. geen investeringen vooraf, betaal per daadwerkelijk gebruik (pay per use)

Hiermee is het de eerste service in de wereld (!) die deze totaaldienst volledig in de cloud en nota bene in de stijl van uw eigen organisatie aanbiedt.

Update oktober 2012: Competence Credits versie 3

dashscreen

Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de dienst geoptimaliseerd! Lees verder wat er de afgelopen maanden is geoptimaliseerd en welke aanbieding wij voor u hebben!

Lees verder: Unieke dienst, nog unieker!

 

Lees verder: Waarom en voor wie is Competence Credits dé oplossing?